top of page

DANSSCHOOL Duo- & Privé lessen

PAALDANSEN

Mochten de uren van de wekelijkse groepslessen u niet schikken en/of mocht een intensievere begeleiding binnen een privé-opleiding u meer aanspreken, dan kan u kiezen voor duoles of privéles.

 

BURLESQUE

Burlesque is een showstijl waarbij alles draait om de kunst van het verleiden. Typisch voor deze act zijn de extravagante en sexy outfits, strakke korsetten en bijhorende accessoires zoals bijvoorbeeld lange handschoenen. Deze zijn de ingrediënten voor een theatrale, sexy, stijlvolle en komische act. Tijdens de les burlesque leert u een sexy burlesque choreografie. U brengt mee (niet verplicht):

  • sexy kledij: bustiers, korsetten, netkousen, (ruffle) rok,...

  • sexy schoeisel ( bvb. naaldhakken, hoge laarzen)

  • sjaaltje (geen boa)

  • lange handschoenen

 

POLE BURLESQUE

Tijdens de les pole burlesque leert u een sexy burlesque choreografie in en rond de paal. Ervaring met paaldansen is niet vereist. Vergeet niet mee te brengen:

  • sexy kledij: bustiers, korsetten, netkousen, (ruffle) rok,...

  • sexy schoeisel ( bvb. naaldhakken, hoge laarzen)

  • hoed

  • sjaaltje (geen boa)

 

STREETDANCE

Streetdance is ontstaan in het New York van de jaren '80 en dit op straat, in clubs en scholen, vandaar de naam "streetdance". De danspassen komen vooral uit videoclips van bvb. Michael Jackson, Janet Jackson, Paula Abdul, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Usher ,... en zijn luchtig en los. Er wordt vooral gedanst op R&B en Hip Hop. Techniek, choreografie en gevoel voor ritme zijn hierbij essentieel. Elke les worden nieuwe bewegingen aangeleerd die worden verwerkt in een choreografie. We beginnen met een stevige opwarming en sluiten af met een cooldown.

Waar: Geraardsbergen, Aalst, Gent, Ninove, Wemmel, Brugge

            of op locatie naar keuze (mits verplaatsingsonkosten)

Wanneer: op afspraak

 

Er is keuze tussen duoles (2 tot 3 personen) of privéles (1 persoon)

1u, 3 x 1u15  of 6 x 1u15.

Prijzen op aanvraag.

bottom of page