WORKSHOP

VUURSPUWEN

press to zoom

press to zoom
1/1

Raadpleeg het

De workshop vuurspuwen is een leuk idee voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, bedrijfsfeesten, verenigingen, chirogroepen, teambuilding,...

Leer uw angsten overwinnen,
verleg uw grenzen en leer vuurspuwen!

We beginnen met een woordje uitleg over het materiaal, veiligheid en techniek. Vuurspuwen, vuurvoelen, vuureten: elke oefening wordt zorgvuldig gedemonstreerd. Vuurspuwen vereist een speciale sproeitechniek met de lippen. Dit wordt eerst geoefend met water. Als iedereen dit onder de knie heeft en voldoende vertrouwen heeft in zijn handelen, gaan we over tot het echte werk, de kick, het "wow-moment": echte vlammen spuwen met lampolie.  Sommige cursisten spuwen al snel metershoge vlammen!

Veiligheid:

Alertheid is aangewezen, dus geen grappen en geen overmatig alcoholgebruik voor en tijdens de workshop. Elke deelnemer dient voor aanvang van de workshop een risicoverklaring te ondertekenen.

Locatie:

Deze workshop kan op verplaatsing: bij u thuis, in uw bedrijf of op een andere locatie naar keuze. In open lucht is eventueel mogelijk, afhankelijk van de weersomstandigheden: geen regen, geen wind. Meer info omtrent de mogelijkheden en voorwaarden op aanvraag.

Prijzen:
  • €35/persoon, les van 1u (vanaf 8 personen) 

 

Prijs exclusief verplaatsingsonkosten